About Me

My Photo
MummyBayuWildan
Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
"always be a good wife to my loving husband, a perfect mom to my son,a wonderful daughter to mama bapak, a perfect menantu to mak abah, an adorable sister to my adik2 n also a lovely mummy to ming n okiey" :) seorang yang simple dan suka berkawan. murah senyuman dan tak sombong..tak baik tau sombong2 riak, bukan ada faedah pun. buat orang meluat adalah :)
View my complete profile

Total Pageviews

Friday, 2 November 2012

i'm back!!! taraaaaaa ;)

Assalamualaikum semua.... setelah sekian lama blog saya ni dibiarkan usang penuh lalang, akhirnya 2/11/12 saya kembali ke jalan yg benar dengan membawa cangkul menebas semua lalang2 tinggi dan semak samun kat sini.. so, im back here everybody...kahkahkah.. punya la pemalas nk update blog smp setahun lebih dah ditinggalkan xbertuan tanah..kesian la blogku... 

Alhamdulillah syukur kepada Allah, skung ni saya dah jdik mummy to my beloved son Bayu Wildan Bin Norasrul Aswar.. selamat dilahirkan pada 15 feb 2012 di Hospital Besar Tuanku Fauziah Kangar Perlis... skung bayu pon dah 8 bulan dah umo..

                                            (Bayu 1st pic, fresh from OT)



    (bayu latest pic)

skung umo bayu dah 8 bulan dah...kejap ja masa berlalu...rasa mcm baru semalam ja dok kat wad beranak tu..huhuhuhu....ok la, banyak keja nk kna siapkan..ni dulu sebagai mukadimah come back i yea...nanti i sambung lagi entry sal pengalaman i peknen, deliver n berpantang plak sblum ke chapter2 lebih menarik lepas tu..(ceh, ayat poyos mcm juai buku lak..ahaksss ;)...jumpa nti salam.......

0 comments:

swEEteST EnTRy

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Followers

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.